Overig

Behalve Leef Beton en Gietvloeren hebben wij nog een groter assortiment. Zo leveren wij ook

Troffelvloeren
Deze vloer bestaat uit fijne vuurgedroogde quartz en is supersterk gebonden met 2-componenten epoxyhars. Een groot voordeel van de troffelvloer is de vloeistofdichtheid. De vloer is daarom zeer goed hygiƫnisch te reinigen.

Grindvloeren
Glans of mat uitgevoerd, grove korrel, fijne korrel, het kan allemaal! Wilt u een speciale kleur? Geen probleem. Wij hebben standaard kleuren, maar kunnen kleuren ook mixen. Zo voldoen wij altijd aan uw wensen.

Marmerstone vloeren
Een marmerstone vloer bestaat uit miljoenen marmerkorreltjes. De korreltjes worden zorgvuldig geselecteerd. Het grote verschil tussen grindvloeren en marmerstone vloeren is dat grindvloer bestaat uit op kleur gebrachte / geverfde steentje en een marmerstone vloer is natuurlijk.

Coatings
Het in Zevenhuizen gelegen AN Floordesign verzorgt verschillende coatings. Een coating is perfect voor een garage, werkplaats of fabriek. Wij adviseren u graag welke vloer het beste in uw werkplaats past.

Speciaal werk
U kunt uw vloer persoonlijk maken door middel van het toevoegen van een logo. Ook dit werk verzorgen wij. Ook voor speciale belijning voor uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

AN FLOORDESIGN
Potgietersingel 39
2761 LB Zevenhuizen

 

Snel en direct een vrijblijvende offerte?