Gietvloeren

Alle soorten en maten
AN Floordesign streeft altijd naar perfectie. Alle gietvloeren worden samengesteld aan de hand van jouw wensen en eisen.

Bij AN Floordesign kan je kiezen voor verschillende soorten gietvloeren. Zo is er onder andere de mogelijkheid om voor een polytheraan gietvloer te kiezen. Dit is een kunststof gietvloer met de uitstraling van een designvloer. Deze vloer is erg makkelijk te onderhouden. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een cementgebonden gietvloer. Een cementgebonden gietvloer heeft een stoer, maar toch rustige uitstraling. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

Mooi in elke ruimte
De gietvloeren van AN Floordesign zijn mooi in elke ruimte, of je nu een strakke designvloer wilt in de woonkamer, een zachte vloer voor in de slaapkamer of wanneer je meer hygiƫne wilt in de badkamer of keuken. AN Floordesign zoekt samen met de klant naar de beste vloer voor de desbetreffende ruimte.

Liever een kleurtje?
De gietvloeren van AN Floordesign zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Wel kan het zijn dat je voor een bepaalde uitstraling afhankelijk bent van een bepaald soort gietvloer. AN Floordesign kijkt altijd naar de wensen en eisen van de klant. Met behulp van de nodige kennis, ervaringen en het gebruik van kleurenwaaiers en kleurstalen voorzien wij je van een passend advies.

Contact

AN FLOORDESIGN
Potgietersingel 39
2761 LB Zevenhuizen

 

Snel en direct een vrijblijvende offerte?